Reference

Solceller hos privatkunde

Yderst professionelt arbejde

“Min hustru og jeg havde i et stykke tid gået og overvejet at få sat solceller på taget for at mindske vort strømforbrug. Vi blev, gennem en kammerat, som er elektriker, anbefalet at tage kontakt til Erik Linnet fra ELkontakten. Jeg fandt Erik meget omhyggelig i tilbudsfasen, fair på prisen – og ikke mindst realistisk omkring tilbagebetalingstiden.

Løsningen blev 34 solceller fordelt på syd- og østvendt tagflade. Da et af kravene var online adgang til produktionsdata – og vi samtidig skulle kunne nøjes med én kraftig inverter, anbefalede Erik en professionel inverter fra Danfoss. Vi har været yderst tilfredse med den gode og hurtige service samt det pertentlige arbejde, der er blevet udført. Vi anbefaler varmt ELkontakten.”

Jesper Grauenkjær, Systemkonsulent
Tilstedvej 31, 7700 Thisted

Liste over referencer

Landbrug

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Industri

J.A. Plast er blevet godt ”connectet”

Produktionsvirksomheden J.A. Plast, der ligger i Hassing nær Thisted, har mange års erfaring i udvikling og produktion af specialtilpasset tagtilbehør. Virksomheden bærer præg af at have ekspanderet over en årrække, og har derfor haft behov for at bygge til af flere...

Bolig

Fejlfri installation og perfekt service!

Simon Overgaard Rasmussen og hans familie, som bor i Frøstrup, var ude for den uheldige situation at deres pillefyr stod af og fik derfor et akut behov for en ny varmekilde.  ”Da vores pillefyr stod af fik vi akut brug for en ny og rentabel varmeforsyningskilde,...