Reference

Fejlfri installation og perfekt service!

Simon Overgaard Rasmussen og hans familie, som bor i Frøstrup, var ude for den uheldige situation at deres pillefyr stod af og fik derfor et akut behov for en ny varmekilde. 

Da vores pillefyr stod af fik vi akut brug for en ny og rentabel varmeforsyningskilde, og der var ingen tvivl om, at valget skulle falde på en varmepumpe fra ELkontakten. Varmepumpemarkedet kan være forvirrende og vi ville være sikre på at få den bedste løsning samt en ordentlig model, og her blev vi vejledt til den helt rigtige løsning for os og vores forbrug.

Selvom Simon og hans familie var blevet oplyst om den lange leveringstid på varmepumper, blev de ringet op af Erik Linnet kort efter deres første møde. Erik kunne oplyse familien om, at ELkontakten havde skaffet varmepumpen hjem før tid, og den blev derfor installeret et par måneder efter Simon havde kontaktet dem første gang.

Alt har kørt fuldstændig fejlfrit og vi har på intet tidspunkt følt os overladt til os selv. Servicen har været helt i top, ligesom varmepumpen, der endda blev leveret længe før vi havde turde håbe på. Vi kan allerede mærke en markant ændring i vores forbrug, så alt i alt er vi svært tilfredse med hele processen – hurtig levering, fornuftige priser og perfekt service.

Liste over referencer

Landbrug

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Industri

J.A. Plast er blevet godt ”connectet”

Produktionsvirksomheden J.A. Plast, der ligger i Hassing nær Thisted, har mange års erfaring i udvikling og produktion af specialtilpasset tagtilbehør. Virksomheden bærer præg af at have ekspanderet over en årrække, og har derfor haft behov for at bygge til af flere...

Bolig

Solceller hos privatkunde

Yderst professionelt arbejde "Min hustru og jeg havde i et stykke tid gået og overvejet at få sat solceller på taget for at mindske vort strømforbrug. Vi blev, gennem en kammerat, som er elektriker, anbefalet at tage kontakt til Erik Linnet fra ELkontakten. Jeg fandt...